• 3.png
  • 9.png
  • 7.png
  • 1.png
  • 5.png
  • 2.png
  • 6.png
  • 4.png

Menu

Hos Kok & Co stræber vi efter at kunne levere mad der falder i alles smag.

Vi har på forhånd lavet nogle menuforslag, men har du andre ønsker, så hører vi gerne fra dem.
For at gøre det lidt mere overskueligt har vi delt vores menuforslag op i kategorier.

Forretter


Røget dyrekølle
Anrettet på salat med spinat gratine og brød.
Pris: 40 ,-

Hjemmelavet lakseroulade på salat
Røget laks i skiver, rullet med en pikant flødeost, anrettet på salat. Serveres med Flute.
Pris: 40 ,-

Dampet fiskefilet
Med laksemousse anrettet på salat med dild dressing og brød.
Pris: 35 ,-

Røget tun i tynde skiver
Anrettet på små spinat gratiner med brød.
Pris: 40 ,-

Muslingeskal eller 2 tarteletter med høns i asparges
Pris: 35 ,-

Hønsesalat på ananasring
Med peanuts og bacon samt brød.
Pris: 30 ,-

Hovedretter


Gammeldaws oksesteg
Med hvide kartofler, bønner, gulerødder, glaseret perleløg , tyttebær syltetøj og flødesauce.
Pris: 120 ,-

Svinekam stegt som vildt
Med hvide kartofler, bønner, sauteret gulerødder, waldorffsalat, tyttebærsyltetøj og flødesauce.
Pris: 120 ,-

Hvidløgsmarineret svinekam
Med panderistet perle kartofler, årstidens grønsager og svampesauce.
Pris: 110 ,-

Chilivanille skinkesteg
Med flødekartofler med juljenne grønsager, mixed salat med dressing.
Pris: 110 ,-

Rosa stegt højrebsfilet
Med valgfri kartoffel, mixed salat med dressing, agurkekompot og wiskeysauce.
Pris: 125 ,-

Farseret kalkun
Med flødekartofler årstidens grønsager eller salat med dressing.
Pris: 115 ,-

Desserter


1.
Hjemmelavet is vælg mellem flere slags.
Pris: 35 ,-

2.
½ ananas med frisk frugt og råcreme.
Pris: 40 ,-

3.
½ honningmelon med tropiske frugter og kaluacreme.
Pris: 40 ,-

4.
Stort dessert bord bestående af forskellige tærter, is, fromager m.m.
Pris: 55 ,-

5.
Chokolade muffins med hjemmelavet vanille is og melon salat.
Pris: 45 ,-

6.
Fromager vælg mellem flere slags.
Pris: 30 ,-

Natmad


Lille pølse/oste bord
Bestående af 2 slags pålæg, 2 slags oste , smør og brød.
Pris: 45 ,-

Suppe med brød
Vælg mellem flere slags.
Pris: 45 ,-

3 stk. sandwich
Pris: 30 ,-

Pålægskagemand
Pris: 350 ,-

Små Menuer


Menu 1
Dampet laks med hvidløgs marinerede urter,
Dressing og brød,
1 stk. kylling filet,
Barbeque kartofler,
Salat og lille oste anretning med kiks.
Pris: 125 ,-

Menu 2
Dampet fiskefilet med laksemousse,
dressing og brød,
1 skive farseret ribbensteg,
Bønne salat,
Græske kartofler,
Og hjemmelavet is med twix.
Pris: 125 ,-

Menu 3
Røget tun med spinat gratine og brød,
1 kotelet i fad med løse ris,
Salat og kalua fromage med tropiske frugter.
Pris: 125 ,-

Buffet


Buffet 1
Pangasius fad med kæmpe rejer , dampet laks med en rød pikant dressing, rosa stegt ungkvægs filet, kylling filet, mørdbradbøf i a la creme sauce, 2 slags valgfri kartofler, 2 slags valgfri salater med dressing og brød.
Pris: 180 ,-

Buffet 2
Grillet kyllinge salat med bacon og peanuts, Tacoskal med oksekødfyld, indbagt svinemørdbrad, flødekartofler, kolde pesto kartofler, mixed salat med dressing.
Pris: 160 ,-

Buffet 3
Menuere steg fiskefilet med ristet banan, peber frugt, løg og frisk persille, lasagne, mixed salat med dressing, kylling filet, dagens kartoffel og jordbær Hawii med hjemmelavet vanille is.
Pris: 140 ,-

Buffet 4
Tunmousse med rejer og brød, Græske frikadeller ,rucola salat med fetaost og soltørret tomat, oksefilet med bagte kartofler, krydder smør, og mixed salat med dressing, abemad med råcreme.
Pris: 135 ,-

 
KOK & CO  •  Aalborgvej 99  •  DK-9560 Hadsund  •  Tel.: +45 40 73 36 36  •  kokogco@mail.dk